mooi-he-alles

Zo, gisteren erg genoten van het mogen geven van een presentatie op de Kansdenkdag. Was geweldig! Een volledig verslag volgt nog.

Ondertussen ben ik vandaag met mijn vriendin aan de slag gegaan met het plakken van stickers met zelf bedachte inspirerende teksten. Dit is onderdeel van een door mijzelf verzonnen opdracht die ik aan de deelnemers van de Kansdenkdag heb meegegeven: dit weekend inspirerende stickers plakken ergens bij jou in de buurt, een foto of filmpje van iedere sticker te maken en mij het resultaat te mailen. Van alle inzendingen samen ga ik dan iets moois maken.

Uiteraard ben ik zelf ook aan de slag gegaan…. Zie de foto boven.
Spannend en leuk om te doen!

7 COMMENTS

  1. Wij hebben een van de stickers op ooghoogte bij een flappentap gehangen. “Je bent mooi” is wel een tekst die iedereen inspireert! Foto’s volgen morgen..