Boer zoekt boer

Wanneer voel je dat je echt leeft? Volgens mij komt dit het sterkst naar boven als je iets doet waarbij je de uitkomst niet weet maar waarbij je wel benieuwd bent naar de uitkomst.

Improvisatie is daarvan een voorbeeld. Je spreekt een basisidee door, zet het opname-apparaat aan en kijkt vervolgens waar het heen gaat. Zo word je zelf verrast door wat er gebeurt en dan kan het voorkomen dat je ook spontaan in de lach schiet. 😉

Bovenstaande improvisatie is ook in één keer opgenomen. Ruud Aarden is de presentator, ik de boer.Reacties


Heb echt in m’n broek gepist. Dit soort stukjes maakte ik vroeger ook wel eens. Toen nog gewoon met mijn dubbeledecks cassetterecordertje. Zou ik het liefst de hele dag maken. Ben helaas vaak de enige die er om kan lachen. Maar schijt, dan maar de enige. Heerlijk !!!

geplaatst door Robert op 02.01.11 om 4:26 pm

@robert: 🙂
Ja, is geweldig om te maken.
Heb hier nog hele series van liggen.
Misschien dat ik die ook eens online ga plaatsen.

geplaatst door martijnvanosch op 02.01.11 om 4:28 pm
» «