Spelen loont…

Een geweldige clip en een catchy liedje…

Ongeveer een jaar geleden werd deze clip geschoten door Ross Ching. Hij maakte gebruik van de nu al legendarische Canon 5D mark II. Een fotocamera waar je ook schitterende HD video mee kan schieten. Echt bioscoopkwaliteit dus.

De gedachte van Ross achter de clip: “The goal was to create a fresh, new direction to take my work to.” Missie geslaagd, zou ik zeggen.

De clip werd zo’n succes dat Ross inmiddels opdrachten mag doen waar hij eerst alleen maar over droomde. Op 19 mei 2010 plaatst hij daarom de volgende tweet op zijn twitter pagina: “Exactly 1 year ago today I released a music video that I had no idea would take me to where I am today.”

En dat allemaal omdat hij het onbekende opzocht. Het experiment.

Spelen als een kind dus…. 😉» «