Climate change, violence, hunger - we don't have a shortage of global problems. The Shift movie sets out to raise awareness for the role that the current generation has in solving these problems by deciding for - or against - a conscious evolutionary shift. Seeds for this shift have already been planted: "Millions of individuals, organizations and corporations around the world are waking up and embracing a new outlook with an emphasis on their responsibility to contribute positively to our collective future." The trailer shows a who's who of leaders calling for and assisting in this social shift - from Desmond Tutu across Deepak Chopra to Al Gore. (found via treehugger)

weertje

Je kunt op heel veel verschillende manieren naar dezelfde werkelijkheid kijken. Als je dat heel makkelijk kan word je een ‘creatief persoon’ genoemd. Iemand die makkelijk creëert, die makkelijk ideeën bedenkt. Hierbij voor jou de uitdaging om te kijken hoe creatief jij bent. De opdracht: Verzin een kop bij deze foto.
Antwoorden kun je als reactie toevoegen.

16 COMMENTS

  1. Omgekeerde paraplu voor steeds hoger komende grondwaterpeil.

    Uri Geller en paraplu’s gaan niet samen.

    En in t verlengde van Richard: RIP Rihanna

  2. Meest geavanceerde Russische spionage satelliet terug gevonden… Technologie kloof nu pas echt in beeld gebracht, de hedendaagse Amsterdammer kijkt er zelfs niet naar om.

  3. Politie wordt steeds minder oplettend, zelfs hulpeloze paraplu’s links laten liggen.