Wow! Gratis voor maar 15,95 per maand!

Jazeker!
Een nieuwe rubriek: Wat klopt hier niet?
De reden is dat ik heel vaak dingen zie die niet kloppen.
Toen begon ik me af te vragen:
Ben ik de enige die dat ziet?
Hier de kans voor jullie om daar een antwoord op te krijgen.

PS Oh ja, spontane inzendingen voor ‘Wat klopt hier niet?’ zijn welkom. 😉

18 COMMENTS

 1. Dat ziet toch iedereen!! Die spatiëring is waardeloos!

  O,ja en natuurlijk loopt het asfalt niet helemaal goed door…

 2. Onbeperkt moet zijn beperkt trainen doordat het maar één maand kan en eventueel door de beperkende begeleiding. Wel heel diep dit hè :).

 3. Hey Martijn, het werkte inspirerend maar mijn inspiratie is nu op. Het moet wel uitdagend zijn en niet onhaalbaar. M.a.w. please geef ons het antwoord al is het ”slechts” jouw subjectieve antwoord.

  Groeten

 4. @robert: Oke, ik zal je niet langer laten lijden. 😉
  Hier komt mijn subjectieve antwoord:

  De zaak heet Fit For Free en het kost 15,95 euro per maand.
  Dat klopt niet.
  15,95 per maand is niet ‘free’.

 5. Martijn……..aaaaaaaaaahhhhhh……..dat was het eerste wat me opviel maar ik dacht ook dat antwoord nummer twee dat bedoelde dus ging ik krampachtig verder zoeken.

  Ok, ok, ik ga even verder kijken op je site, ik kreeg van Millie, waar je gistermorgen een gesprek mee had (provincie NB), mijn meske dus, te horen dat ik op je site moest kijken omdat ze zo’n inspirerend gesprek met je had gehad. Groeten

 6. @robert: Bij de volgende ‘wat klopt hier niet’ moet je dan toch ff wat beter opletten. 😉

  Maar wees welkom hier.
  Leuk dat Millie je naar mijn site heeft verwezen.
  Als je zelf een keer een 1-op-1 inspiratiesessie wil ervaren dan is dat makkelijk te regelen.
  Laat maar weten.

 7. Welke ook nog niet opgemerkt is en ik wel interessant vind is het feit dat je je gratis mag inschrijven…. Wauw, ik mag gratis inschrijven om 16 euro per maand te gaan betalen…. Dat is fijn!

  Ik denk dat ik zo websites ga verkopen! Ah, een nieuwe klant…. We hebben speciaal een aanbieding voor u, de website kost slechts 100,- euro. Koopje toch? U moet u wel nog even inschrijven voor 30.000,-