The story This is a short film (a fast paced preview of a larger effort) by MAYA Design created to put some perspective on the invisible but fast approaching challenges and opportunities in the pervasive computing age. Why this story inspired me The fact that the future is unknown and great changes are ahead is something that, I think, is very exciting. Not knowing and exploring new areas is much more about living than making sure things stay the same. What I hope sharing this story will lead to I hope that more people start letting go of controlling the future but instead start living it.

Verboden voor honden zonder hoofd?

Je kunt op heel veel verschillende manieren naar dezelfde werkelijkheid kijken. Als je dat heel makkelijk kan word je een ‘creatief persoon’ genoemd. Iemand die makkelijk creëert, die makkelijk ideeën bedenkt. Hierbij voor jou de uitdaging om te kijken hoe creatief jij bent. De opdracht: Verzin een kop bij deze foto.
Antwoorden kun je als reactie toevoegen.

9 COMMENTS

  1. Hulde aan @Herman : “Verzin een kop bij deze hond”

    Ik zeg: We hebben een winnaar! Maarja op toch nog wat opmerkingen te plaatsen;

    Chinees zag hond op stokje en dacht aan “Saté bow wow” …en hap

    Hond doodgeslagen met verboden in te rijden bord

    Reddingsboei voor hond zonder kop