Hoe mijn dag vanochtend begon…

Toen ik vanochtend opstond zag ik in mijn mail dat er een reactie geplaatst was.
En wel onder het verhaal over de presentatie bij CC-03 in Eindhoven om precies te zijn.
Ik open de mail en lees dan:

Aangezien ik een zeer gelukkige relatie met m’n partner heb, mag het bijzonder heten dat ik al vier dagen aan een andere vent denk. Aan Martijn van Osch dus. Je verhaal bij CC-03 heeft me tot op het bot geïnspireerd om op te houden met moeilijkdoenerij en van de daken te schreeuwen dat ik maar één ding wil: de wereld mooier maken met behulp van creativiteit. Sinds jouw lezing zie ik in dat ik moet ophouden mezelf te verantwoorden voor m’n niet-kiezen voor één bepaalde vorm van creativiteit. Naar aanleiding van jouw lezing zit een complete remake van m’n website in de pen (zonder gezwets) plus een boek over kids & creatief denken.
D A N K

Wow!
Wat een geweldige manier om de dag te beginnen.
Als dank heb ik intussen al een lange mail naar Jennemieke, de schrijfster van de reactie, gestuurd.
En dan blijkt ze ook nog eens geweldig te kunnen zingen. 🙂» «